RideAbility - Dressage and Flatwork for Showjumpers

HOME
 
Sally Amsterdamer is een dressuur instructrice met meer dan 20 jaar ervaring in het trainen van dressuur zowel spring paarden. Momenteel specialiseerd Sally zich in de Dressuur voor Wedstrijd Springpaarden. Sally begeleid haar studenten in de klassieke rijkunst samen met gespecificeerde oefeningen voor springpaarden. Het overbrengen van een goede basis is het fundament voor het succes van later.
 
Onder de  principes van de"Training Scale",is het doel van Sally om het paard zowel fysiek en menthaal te trainen om een welwillend, vertrouwend en een "luisterend" rijpaard te creeren waar de ruiter plezier aan heeft om dagelijks mee te trainen. Sally is ook een expert om ruiters te begeleiden methun onafhankelijkezit wat uiteraard ook het gaan van het paard verbeterd.  Je kunt terrecht by Sally voor professionele training in de vorm van instructie maar ook biedt ze de mogelijkheid om uw eigen paard persoonlijk te trainen voor u.
 
 
Over Ons
 
Sally Amsterdamer is een dressuur instructrice die al vele ruiters van alle nationaliteiten over heel de wereld traint of heeft getraind, waaronder America, Australie, Belgie, Canada, Cyprus, Estland, Finland, Griekenland, Nederland, Hong Kong, Italie, Israel, Japan, New Zeeland, Noorwegen, Polen, Saudi Arabie, Spanje, Zweden, and Zwitzerland.  
 
Momenteel werk Sally veel met wedstrijd springpaarden en springruiters die getraind worden door de Nederlandse show jumping trainer, Henk Nooren, verschillende van deze ruiters zullen deel nemen aan de Olympische spelen 2008 in Hong Kong. Ook heeft Sally vele "riding"clinics gegeven over heel de wereld waaronder Finland, Estland, Griekenland, Polen and Cyprus. 
 
Sally volgt momenteel een trianing om als internationaal dressuur juri lid erkend te worden, voor F.E.I dressuur juri seminars en voor zover mogelijk het bijwonen van top dressuur juri leden bij Grand Prix en Grand Prix Kur niveau.   
 
Sally is van oorsprong Brits maar wonend in Maastricht, Nederland, samen met haar man en twee dochters, Abbi en Daniella.   Voor begeleiding bij de aan of verkoop van uw paard, het management van uw paard of internationaletransport kunt u ook bij Sally terrecht. 
 
 
CONTACT   
 
Contact Informatie: 
 
Sally Amsterdamer
Tel: 0031-646738083
Email:  s_amsterdamer@msn.com      
 
Contact Informatie Internationaal PaardenTransport: 
 
Israel Amsterdamer
Tel: 0031-650400052
Website: www.frankdeleede.com   
 
Webdesign Sally Amsterdamer gemaakt met Vista Print: Iemand die geen tijd heeft om een dergelijke website zelf te creeren voor zijn onderneming en is eventueel geinteresseerd om er een te laten maken, hiervoor kunt u contact opnemen op het bovenstaande telefoon nummer of email adres!  Sally
Website Builder provided by  Vistaprint